perjantai 30. marraskuuta 2012

Venemestarinkadun joulumarkkinat

Torstaina 29.11.2012 oli tärkeä päivä sekä toy-valmennuslaisille että TE12-ryhmäläisille. Salon ammattiopiston Venemestarinkadun toimipisteessä järjestettiin joulumarkkinat, ja toimme mökkeihin myytäväksi omia tuotteitamme.



Photo: Encore Ny ja Vimhos  Ny Salon seudun ammattiopiston Joulutorin tunnelmissa.. 
kuva Marja-Liisa Hirvonen

Ostaisitko näiltä yritysvalmennuksessa kävijöiltä?
(Huopasydämet allekirjoittaneen tekemät!)


Mökit olivat peräisin Turusta, missä ne toimivat viimeksi kunnallisvaalimökkeinä kävelykadulla ja samoin kauppatorin joulumyyntiä majoittamassa. Keskiviikkona iltapäivällä odoteltiin kovasti mökkejä saapuviksi lumipyryn keskellä. Kojujen rakentaminen jäi torstaiaamuun, joka ammattiopiston joulupuuron vuoksi olikin kovin aikainen: tarjoilu sidosryhmille alkoi klo 8 joten mökit piti saada kuntoon sitä ennen. Monet onneksi toivat kotoa mukanaan jouluvaloja, köynnöksiä ja koristeita muuten niin samannäköisiö mökkejä elävöittämään.


Photo: Ja kauppaakin tehtiin :-) 
kuva Marja-Liisa Hirvonen  

Myyntiä TE12-ryhmän kojulla.



Tori oli puitteiltaan onnistunut, mutta koska oltiin ulkoilmassa, lumisade ja tuulen purevuus verottivat myyntiä. Koska sää on aina olosuhde johon ei voi vaikuttaa, on varmin ratkaisu tähän yleensä pitää myyjäiset sisätiloissa. 

Jouluinen tunnelma välittyi kyllä, eikä vähintään maahan tulleen valkoisen kuorrutuksen vuoksi, tai torilla raikuneiden joululaulujen. 

Tuotteista onnistuneimpia olivat selkeästi jouluruuat, erityisesti laatikot. Samoin kangaskassit kävivät kaupaksi. Todennäköisesti laatikoiden ostajat tarvitsivat jotain, missä kantaa ostoksensa! Tämä lienee sitä synergiaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti