tiistai 17. syyskuuta 2013

Materaalioppi: julkisen tilan sisustustekstiilit

Vierailu Ylhäisten Sisustustehtaalla


Kuvat Pinterest-kansiossa: http://www.pinterest.com/rithrin/sisustustehtaalla/



Tehtävät:




Sisustus kodin tilaan: eteinen


Matto: Maripa Majorca 160 x 225, polypropyleeniEteisessä on paljon liikennettä ja keinokuituinen matto kestää kulutusta, on vedellä pestävä, ja useista värivaihtoehdoista valitsemalla sisustuksen saa kodikkaan näköiseksi kun matto sopii muuhun ilmeeseen.

Verhokangas: Indes Surat - koska kurapäivänä eteisen luksus ilahduttaa! No ei mutta oli niin ihanan näköistä ja tuntuista että tämän kankaan vuoksi eteisestä tulisi kodin suosituin paikka. 100% silkki.


Huonekalukangas: Lauritzon Greenway plain (Lauritzonin nettisivuilla)
Sopii ylellisen oloiseen teemaan esim. värissä 014. Kierrätetystä puuvillasta valmistettu kangas passaa tällekin piipertäjälle.


Majorca Indes Lauritzon's Basics





Sisustus julkiseen tilaan: aula



Huonekalukangas: Orient Occident Connors


Orient Occident Connors

Koska Martindale >50 000 saa sydämen pamppailemaan! (Kun vierailtiin Muovikumissa niin tajusin miltä voi tuntua kun vastaan tulee kangas, jonka MD on 100 000...) Hämmentävää, nettisivuilla lukee Martindale yli 20 000 kun lapussa selvästi sanotaan yli 50 000.

Hillityt mineraalisävyt tekevät tilasta rauhallisen. Pidän harmaasta. "Sopii suoralinjaisiin kalusteisiin" kuulostaa siltä, että minimalistiseen kalustukseen valinta on oivallinen.

... ja sen ansiosta ihanat verhot pääsevät oikeuksiinsa!

Designers Guild Coromandel Smoke Trevira





Silkkijakardikudottu, palosuojattu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti